Modele de lux

Archive

Bancuri cu soferi

Auto

Curiozitati auto

Navigation

Parcari nasoale sau parcari de cocalari

Parcarea mașinii reprezintă pentru unii un test care nu o să fie trecut niciodată, și aici mă refer la testul bunului simt. Din păcate foarte mulți români nu mai au acest bun simț sau cei 7 ani de acasă. Lipsa celor 7 ani de acasă se face simțită din ce in ce mai des în trafic și se vede cel mai bine când sunt parcate mașinile. Iata cateva exemple:
Voi incepe exemplificarea printr-un exemplu mai lite de parcare - cu puțină îndemânare se poate parca totuși pe cele două locuri libere din stânga și din dreapta. Totuși, nene cum ai luat carnetul?

Parcare nasoala mai putin grava
Ne plangem ca nu sunt locuri de parcare și că Primaria nu face nimic, insă oricâte locuri ar fi dacă lumea parchează ca dobitocul din mijlocul parcării, tot nu o să se găseasca locuri pentru toată lumea.
Pe locul celor patru masini din centru se pot parca liniștit șapte.

Și acum ajungem la parcarea de tip cocalar - mașina obligatoriu cu geamuri fumurii și pe locul a doua mașini dacă se poate - cred că ar vrea să o parcheze în locul a trei, da nu prea are cum. Mulți din cei care iși parcheaza mașina în modul ăsta sunt analfabeți care au luat carnetul pe pile și cărora le trebuie 3 ore să citească primele 5 intrebări din chestionarul auto.


Ai merțan? Păi dacă nu vede și nu simte toată lumea că îl ai, e degeaba. Și atunci cum rezolvi problema asta? Simplu: parchezi jumăte de mașina pe stradă și jumate pe trotuar.

Parcare de smecher cu Mertan
Pe asta nu îl ințeleg - poate are circumstanțe atenuante însă l-am bagat totuși la parcări aiurea.

Parcare aiurea pe niste scari
Si incă odată vechea poveste - degeaba ai Mertan dacă nu vede și nu simte lumea lucrul ăsta

Parcare de Mercedes a unui cocalar



 
Cresterea numărului de mașini intrate în trafic coroborat cu inactivitatea autorităților locale, care ar fi trebuit să construiască locuri de parcare care să ajungă la toată lumea, a făcut ca parcarea mașinii să fie un lucru demn de filmele SF. E foarte greu să găsești un loc de parcare și de multe ori e mai greu sa ieși din parcare după ce un smecheraș cu aere de cocalar iși lasă mașina în locuri în care incurcă pe toată lumea. Si culmea e că tot ei sunt cu clonțul mare când e vorba de degajat terenul.


Share

Post A Comment:

0 comments: