Modele de lux

Archive

Bancuri cu soferi

Auto

Curiozitati auto

Navigation

Bancuri cu Trabanturi

Un Trabant, care circula regulamentar, este lovit de un Rolls Royce, condus imprudent. In urma coliziunii, Trabantul este distrus, iar limuzina scapă fără nici un fel de zgârietură.
Soferul din Trabant reușește să iasă din epavă și incepe să se lamenteze:
- Toată viața am muncit pentru mașina asta ! Mi-am luat de la gura copiilor mei ca să pot plăti, am facut zeci și sute de sacrificii ! Domnule, m-ai nenorocit...
La care, șoferul limuzinei, cu un ton plin de regrete:
- Imi pare foarte rău de cele întâmplate. Recunosc că eu sunt în totalitate de vină.... Dar și dumneata... de ce ți-ai cumpărat așa mașină scumpă ?

Trabant tunat care arata super tare
- Care este asemănarea dintre un Trabant și un bordel ?
- In amândouă intri cu rușine și iesi cu plăcere.

Trabant tunat decapotabil
Într-o intersecţie, un BMW îi taie calea unui Trabant care avea prioritate.
Tipul cu Trabantul se ia după BMW şi la următorul semafor, fiind roşu, îl ajunge din urmă.
Dezamăgit, deschide geamul şi îi zice celui cu BMW-ul:
– Dacă nici noi, ăştia cu maşini nemţeşti, nu ne putem înţelege…

Un Trabant viu colorat
Un Trabant mergea pe o şosea şi dintr-o dată i se strică motorul. Trage pe dreapta. Stă ce stă şi apare un Lamborghini ultimul răcnet. Şoferului din Lamborghini i se face milă de trabantist şi se opreşte să-l remorcheze. Trabantistu’ e de acord, dar îl mai roagă ceva:
– Bine mă, da’ uite io’ am un trabantel şi tu… aşa că te rog să nu o calci prea tare. Tipul cu Lamborghini aprobă. Maşinile pornesc. Totul merge bine până apare un Ferrari. Şoferul din el se uită cu dispreţ la Lamborgini. Ăsta se enervează şi îl provoaca la întrecere. Amândoi accelerează neluând în seamă Trăbănţelu’ care claxona înnebunit. Din întâmplare un reporter se afla pe marginea şoselei. A doua zi se publică în ziar: “… şi pe deasupra, ca să vedeţi că ieri lumea a fost sub influenţa unei radiaţii necunoscute, am văzut un Ferrari şi un Lamborghini întrecandu-se nebuneşte şi în spatele lor un Trabant claxonând nervos să i se facă loc… “.
Share

Post A Comment:

0 comments: