Modele de lux

Bancuri cu soferi

Auto

Curiozitati auto

Navigation

Landwind X7 copia dupa Land Rover Evoque produsa de chinezi

Un nou scandal este provocat de producatorii chinezi care merg pe stilul copy paste. Dupa ce in anii trecuti firme precum BMW s-au plans de faptul ca in China s-au comercializat masini care seamana izbitor de mult cu modele de al lor, iata ca a venit randul celor de la Jaguar Land Rover sa se planga de plagiatul unei firme chinezesti.Si asta pentru ca pe piata auto din China a fost lansată o mașină care seamănă izbitor cu Land Roverul britanic.




Chinezii nu s-au obosit să caute un nume pentru masina foarte diferit de modelul Land Rover Evoque pe care îl  copie și i-au spus Landwind X7.

Landwind X7 masina copiata de chinezi de la Land Rover
Deja peste 5.500 de persoane s-au înscris pe listele de comenzi, în condițiile în care noua mașină de teren costă doar 19.000 euro, cam de trei ori mai puțin decât originalul. Este un preț comparabil cu cel mai bine dotat model de Dacia Duster (care ajunge spre 18.700 euro).

Șefii de Jaguar Land Rover au declarat încă de anul trecut că vor declanșa o investigație cu privire la detaliile copy-paste din mașina made in China. Până una alta, modelul Evoque beneficiază de reclamă...aproape gratis.

Landwind X7 masina copiata de chinezi de la Land Rover
Landwind X7 masina copiata de chinezi de la Land Rover
Presa din china a incercat sa demonstreze ca masina nu este o clona in proportie prea mare ci una cu mai putine asemanari. Iata si cateva imagini comparative (in dreapta sunt imagini ale Land Roverului Evoque)
Asemanare izbitoare din lateral intre Landwind X7 si Land Rover Evoque
Comparatii intre LandWind X7 si Land Rover Evoque
Comparatii intre LandWind X7 si Land Rover Evoque
Share

Post A Comment:

0 comments: