Modele de lux

Archive

Bancuri cu soferi

Auto

Curiozitati auto

Navigation

Fiat Aegea - noul model al celor de la FIAT




 

În cadrul Salonului Auto de la Istanbul, FIAT a prezentat noul său sedan compact dedicat piețelor emergente, denumit Aegea. Nu intâmplător a fost ales Salonul Auto de la Istanbul pentru că, deși a fost desenat în Italia, la FCA Centro Style, Aegea a fost creat în colaborare cu partenerii turci de la Tofaș, parte a uriașului grup industrial Koc. Producția lui Aegea urmează să fie asigurată de uzina de la Bursa, de pe ale cărei linii de asamblare ies în prezent Linea, Doblo și Qubo.


Noul FIAT Aegea are 4,5 metri lungime, 1,78 metri lațime și 1,48 metri inaltime, fiind foarte apropiat de Dacia Logan si Skoda Rapid, două modele care îi sunt concurente directe.
Fiat Aegea
Mai mult, are același volum al porbagajului ca Dacia Logan, de 510 litri. Iar ampatamentul de 2,64 metri asigură un spațiu interior rezonabil.
Fiat Aegea
Aegea dispune de un sistem multimedia cu ecran tactil de 5 inch, Bluetooth, comenzi vocale, citire de SMS, porturi USB și, opțional, cameră video spate și GPS TomTom.
Fiat Aegea la Expozitia Auto de la Istanbul
In privința motorizărilor, sunt anunțate două agregate turbo diesel MultiJet II, precum și două pe benzina, cu puteri cuprinse între 95 si 120 CP. Pentru motoarele diesel, FIAT anunță consumuri medii excelente, de 3,5 litri/100 km.
Share

Post A Comment:

0 comments: