Navigation

Lansarea Ferrari FF de anul trecut

Cel mai cunoscut producator de masini sportive din lume; Ferrari, a lansat  în Romania in septembrie anul trecut cel mai nou model al marcii, Ferrari FF, care este si prima masina cu mai mult de doua locuri a brandului.

Supercarul dezvaluit in primavara anului trecut la Salonul Auto de la Geneva s-a prezentat la eveniment într-un finisaj de culoare neagra, atipic nuantei rosii traditionale a italienilor. Sub capota modelului italian se ascunde un motor V12, capabil sa livreze 660 de cai putere, un record pentru acest segment de unitati propulsoare de serie, potrivit comunicatului oficial Ferrari.


Masina care costa circa 270.000 de euro, prinde 100 km/h în 3,7 secunde si poate atinge o viteza maxima de 335 km/h. 

 La eveniment au participat ambasadorul Italiei, Mario Cospito, vice-presedintele Ferrari, Enrico Galliera, si pilotul de Formula 1, Giancarlo Fisichella. Cunoscutul pilot are 38 de ani, din 1996 piloteaza un monopost de Formula 1 si are la activ 231 de curse, dintre care 19 terminate pe podium. Si-a încheiat activitatea în 2009, dupa ce a semnat pentru ultimele etape din acel an cu cea mai mare echipa din domeniu.
Share

Post A Comment:

1 comments:

  1. Buna ziua,

    Solicitarea dvs. de a face schimb de linkuri a fost aprobata.
    MonkeyMade.ro v-a adaugat in lista de blogroll.
    Ne asteptam sa introduceti si dvs. adresa noastra in lista: http://lahanulmaimutelor.blogspot.com/ cu numele: MonkeyMade - Magazin online de handmade-uri

    Multumesc, o zi buna!

    MonkeyMade.ro

    RăspundețiȘtergere