Modele de lux

Bancuri cu soferi

Auto

Curiozitati auto

Navigation

Cum arata Logan Lux - o varianta superba

Logan Lux - un concept virtual care propune un model ce ar acoperi segmentul lux al pietei auto, din care Dacia lipseste
Acum câțiva ani în urmă, cred că nimeni de la noi din țară nu se gândea că un model Dacia va ajunge să fie unul din cele mai vândute automobile din lume. Si iată că minunea s-a produs, pe piața automobilistică apărând modelul Dacia Logan, care a făcut furori pe piața auto. Vânzarile bune au fost făcute la categoria low cost, căci Dacia Logan nu este un automobil de lux, și acum sunt istorie. Vremea a trecut, modelul initial s-a mai cizelat, au apărut variante noi, însă cei de la Dacia nu s-au gândit pînă acum la un model de lux, cu care să atace și segmentul auto premium.




In schimb, in mediul online au apărut câteva concepte virtuale desenate de pasionați ai calculatoarelor și al mașinilor în același timp, care au incercat să ne arate și alte fețe ale mașinii celor de la Dacia.  Ceea ce vedeți in imagini este o berlină-coupe cu patru uși care poartă numele Logan Lux și care ar avea șanse, în viziunea artistului care a creat pagina de Facebook Trei DStudiomax Puiu, să se ridice la nivelul cerințelor oricărui client român al acestui tip de mașini.

Modelul de lux propus celor de la Dacia Logan
Logan Lux ar putea să fie o mașină care să aibă priză, mai ales la români și care ar putea să acopere și segmentul lipsă al celor de la Dacia.
Dacia Logan Lux - un concept virtual
Dacia Logan Lux - un concept virtual

Dacia Logan Lux - un concept virtual
Dacia Logan Lux - un concept virtual

Conceptul digital, care nu are nicio legătură cu Dacia, ne prezintă o linie laterală care seamănă cu cea a coupe-urilor cu patru uși din gama Audi-BMW, un spate cu indicii care ne amintesc de Seria 6 Coupe și o parte frontală în care apare o grilă de dimensiuni mari care ne prezintă în centru sigla Dacia flancată de două baghete cromate. Blocurile optice frontale sunt lipite de grilă, în stilul ultimelor generații ale modelelor BMW, iar jocurile de lumini din interior sunt rectangulare.
Share

Post A Comment:

2 comments:


  1. Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
    valer551960@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa speram ca o sa apara astfel de modele si pe drumurile din Romania cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere