Navigation

Bentley Continental GTC

In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de anul trecut cei de la Bentley au prezentat noul cabriolet de super-lux Continental GTC.


Fata de modelele anterioare la modelul nou liniile caroseriei sunt mai drepte, grila este mai impunatoare iar farurile cu LED sunt la fel ca la coupe - restilizate si ceva mai spectaculoase.

In standard sunt oferite jante mai mari, de 20 de inci diametru iar optional sunt disponibile cele de 21. Bentley a dorit ca noile sale masini sa arate si sa fie mai sportive de aceea acestea cantaresc cu 70 de Kg mai putin. Ecartamentul a fost crescut pentru puntea spate cu 40 de milimetri, suspensia este setata mai sportiv iar directia a fost modificata tot pentru cresterea dinamismului masinii. În acelasi timp sistemul de tractiune integrala transmite acum 60% din cuplu catre rotile din spate si doar 40% catre fata.



Motorul de sase litri, W12 a fost modificat si el acesta producand 575 CP si un cuplu motor maxim de 700 Nm. Fiind ajutat de o noua transmisie automata cu sase rapoarte botezata Quickshift care schimba rapoartele în 200 de milisecunde si permite retrogradarea a cîte doua trepte, noul Conti GTC accelereaza de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde, de la 0 la 160 km/h în 10,9 secunde si poate rula cu maxim 314 km/h.

Interiorul este preluat de la GT si are scaune fata mai înguste pentru a creste spatiul în spate si un nou sistem de infotainment, cu touchscreen, complet nou. Bentley sustine ca a modificat soft-top-ul atât de mult încât atunci când rulezi cu masina acoperita vei crede ca de fapt esti în coupe-ul GT.
Share

Post A Comment:

2 comments:

  1. Buna, iti scriu in speranta unui schimb de linkuri. Daca doresti sa faci un schimb cu http://auto-iasi.blogspot.com/ lasa-mi un comentariu cu titlul pe care il doresti si linkul


    Buna ziua, am primit mesajul dv pe christinastefanescu.blogspot.com. Lasati-mi, va rog, un contact pentru a discuta detalii. Ma puteti contacta la romaniasweetromania@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. o masina superba. aer caracter si stila, fata de majoritatea masinilor noi, doar vorbim de un Bentley :)

    RăspundețiȘtergere