Navigation

Inventia care imbunatateste viata soferilor si performantele lor

Compania  Automatic din Statele Unite vine pe piata gadgeturilor cu un dispozitiv care promite sa schimbe viata soferilor, primele persoane care au avut acces la aceasta tehnologie declarandu-se impresionate.

Dispozitivul este introdus in port-ul de date al automobilului personal si furnizeaza date despre modul in care conduceti catre o aplicatie de pe telefonul mobil. Aplicatia monitorizeaza stilul de condus si va sugereaza imbunatatiri care va pot permite sa obtineti o performanta mai buna a masinii si sa consumati mult mai putina benzina.

Astfel aplicatia poate sa va permita sa consumati cu pâna la o treime mai putin combustibil, si asta cu doar câteva ajustari ale modului in care conduceti”. De exemlu, cand accelerati brusc, Automatic va lansa un semnal acustic subtil care va va atentiona ca exista metode mai bune de a conduce.
De asemenea, in cazul in care aveti probleme la motor, Automatic le va detecta si vi le va raporta. In cazul in care sunteti implicati intr-un accident, dispozitivul va alerta imediat autoritatile, transmitând pozitia in care va aflati.
Dispozitivul functioneaza cu telefoane iPhone si Android si este conceput doar pentru automobilele ce folosesc benzina (printre acestea se numara si Sandero sau Stepway) si costa in jur de 70 de dolari

Share

Post A Comment:

5 comments:

  1. Adica o nevasta electronica cu tipete in telefon :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. as dori un schimb de link cu acest blog. personal v-am adaugat in blogroll. blogul meu este http://fotbalscris.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Super tare articolul! Mi-a placut foarte mult! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere