Navigation

Bancuri cu soferi

Ea: - Voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. Mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus!
El: - Pierdem noi doua ore, dar recuperam la parcarea cu spatele…


Mai multe bancuri noi si bancuri tari va sunt oferite de site-ul bancuri365.ro care va ofera si o multime de imagini haioase.
***
O femeie foarte frumoasa are un accident destul de grav: masina ei se ciocneste cu a unui barbat. Masinile lor nu mai sunt decat niste epave. Se tarasc deci, afara din gramezile de fiare respective si femeia intra in vorba:
- Dumneavoastra sunteti barbat iar eu o femeie. Uitati-va putin la masinile noastre. N-a ramas nimic din ele si totusi noi nu avem nici o zgarietura. E un semn ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim in felul asta si sa devenim prieteni.
- Sunt de acord cu dumneavoastra, raspunde barbatul flatat. Trebuie sa fie un semn.
Dupa un moment de tacere, femeia continua:
- Ia uitati, inca un semn. Toata masina mea e facuta praf, dar sticla de vin din interior este intacta. Dumnezeu a vrut cu siguranta sa bem in cinstea acestei
sanse unice de-a fi ramas in viata si de a ne fi intalnit.
Ia sticla si o intinde omului. Barbatul o deschide suspicios si, pana la urma, bea jumatate din ea si o intinde femeii inapoi. Ea o ia, ii pune dopul la loc si o da din nou barbatului.
- Dumneavoastra nu vreti? intreaba acesta mirat.
- Nu. Eu… cred ca o sa astept Politia.
***
Fiul discuta cu tatal sau:
- Tata, sa stii ca totusi mama conduce automobiliul mai bine decat tine!
- Esti sigur? Eu n-as spune asa ceva!
- Dar tu singur ai afirmat ca n-ai putea sa faci nici 10 metri cu frana de mana trasa, pe cand mama a reusit sa parcurga asa 12 km! 
Share

Post A Comment:

3 comments:

  1. Super tare articolul! Mi-a placut foarte mult! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Magazin jucarii pentru copii si bebelusi. Jucarii educative, jucarii de interior,jocuri de societate, jucarii bebe, jucarii de exterior , jucarii de plus
    https://plus.google.com/116241922705391866168/about?gl=ro&hl=ro

    RăspundețiȘtergere