Navigation

Mercedes Benz E-Class 2013

Iata ca primele imagini cu facelift-ul lui Mercedes-Benz E-Class fără camuflaj au ajuns pe internet înaintea lansării oficiale a modelului, lansarea fiind programata la Salonul Auto Detroit din ianuarie 2013.


In fotografii apar ambele variante de caroserie - sedan şi break - şi interiorul. Cele mai vizibile noutăţi faţă de actualul model sunt barele de protecţie, care au un design asemănător cu cele de pe GLK facelift, şi farurile şi stopurile cu LED-uri, pe care cei de la Mercedes-Benz le-au promovat într-un teaser video.


Mercedes-Benz E-Class facelift este disponibil, pentru prima dată, cu două design-uri diferite pentru partea din faţă. Varianta de bază Elegance are o grilă a radiatorului clasică, fără sigla companiei, care, în schimb, este poziţionată pe capotă, în timp ce varianta Avantgarde are parte de un design mai sportiv, cu o grilă a radiatorului care are sigla Mercedes-Benz încorporată.În interior, cele mai importante modificări sunt consola centrală redesenată, un nou panou de instrumente de bord şi un nou ceas analog, poziţionat între cele două guri de ventilaţie de pe consola centrală.
Mercedes-Benz oferă sisteme diferite de suspensie pentru fiecare versiune de E-Class facelift. Varianta de bază Elegance va fi echipată cu suspensia ajustabilă DIRECT CONTROL, setată pentru confort, versiunea Avantgarde va primi acelaşi sistem de suspensie, dar care dă o gardă la sol mai joasă cu 15 mm faţă de versiunea Elegance, în timp ce maşinile echipate cu motor V8 vor primi sistemul de suspensie pneumatică AIRMATIC.
Mercedes-Benz E-Class facelift poate fi echipat fie cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, fie cu o cutie automată cu şapte trepte 7G-Tronic.
Ambele variante de caroserie - sedan şi break - pot fi echipate cu sistemul de prevenire a accidentelor Collision Prevent Assist, care include sistemele de frânare adaptivă şi Attention Assist. Acesta din urmă poate detecta nivelul de oboseală al şoferului şi îl poate avertiza dacă este prea obosit pentru a conduce.
Pe lângă Collision Prevent Assist, lista de opţionale pentru E-Class facelift include sisteme de siguranţă precum BAS Plus şi Active Parking Assist.
BAS Plus, împreună cu Junction Assist, poate detecta pietonii care traversează strada şi poate creşte puterea de frânare pentru a evita un accident, iar Active Parking Assist foloseşte o cameră video cu lentilă de 360 de grade pentru a oferi peisajul complet al împrejurimilor.
Mercedes-Benz E-Class facelift 2013 va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Detroit în ianuarie 2013 şi va ajunge la dealeri în primăvara lui 2013.Share

Post A Comment:

3 comments:

 1. Super masina, insa cu siguranta nu e accesibila pentru multi dintre noi.
  Pentru mine, cred ca singura varianta prin care sa ajung la volanul unei astfel de masini e sa o inchiriez:D
  Unltima data am condus un Chevrolet Cruze de la un centru de inchirieri masini Brasov si am fost surprins sa vad ca stiu si asta de la Chevrolet sa faca masini, nu doar Mercedes:P

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu ai ce zice cand vezi asa modele. Foarte elegante si frumoase, dar si pretul pe masura.

  RăspundețiȘtergere
 3. Super tare articolul! Mi-a placut foarte mult! MultumesC!

  RăspundețiȘtergere