Modele de lux

Bancuri cu soferi

Auto

Curiozitati auto

Navigation

Mazzanti Evantra V8 - o supermasina italiana



Iata ca peninsularii nu se dezmint atunci când se laudă cu supercar-urile exotice produse în ţara lor, iar ca dovadă a faptului că aceştia nu se opresc prea curând stă noua Mazzanti Evantra V8.  Mazzanti este un nume nou pe piata supercarurilor din Italia. Este un costructor de caroserii care acum un an a dat viată modelului Evantraa si care ne prezinta un nou upgrade al acestei masini.


 Noua Evantra are un motor de supercar: un V8 de 7.0 litri ce dezvoltă 700 CP si 846 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/oră se face în doar 3.2 secunde. Puterea este transmisă către puntea spate prin intermediul unei cutii de viteze robotizate cu padele pe volan produsă de compania Sila special pentru modelul Evantra. Jantele folosite sunt marca OZ si au 20 inch în diametru, în timp ce pneurile folosite sunt Continental 255/30 (puntea fată) si 304/25 (puntea spate). Pentru a opri acest monstru, frânele Brembo folosesc discuri de 380 mm în fată si 360 mm în spate. Optional, se pot monta frâne ceramice.


Nu lipseşte aspectul agresiv, dat de farurile cu LED şi formele caroseriei din fibră de carbon şi aluminiu. Şasiul este realizat dintr-un compus crom-molibden, care întăreşte maşina din punct de vedere structural, pentru o protecţie mai bună a pasagerilor.




Exoticul model urmează să fie produs în doar cinci exemplare pe an, fiecare fiind personalizat individual în funcţie de cerinţele clienţilor.  Design-ul îşi doreşte să realizeze un echilibru între clasic şi modern, cu o identitate tipic italiană.


Share

Post A Comment:

1 comments:

  1. O super masina pe care sigur nu si-o permite oricine decat cineva care nu are ce face cu banii multi !

    RăspundețiȘtergere