Modele de lux

Archive

Bancuri cu soferi

Auto

Curiozitati auto

Navigation

Fast and Furious 7 - Furios si iute 7

 Fast and Furious 7 - prezentare


Cea de a șaptea parte din seria Fast and furious a apărut pe marile ecrane și din punctul meu de vedere este un real succes. Din păcate moartea lui Paul Walker a întârziat premiera filmului cu un an insă iubitorii seriei și mai ales iubitorii de mașini și de adrenalină vor fi recompensați pentru așteptare, filmul fiind presărat de cascadorii care mai de care mai spectaculoase.

Fast and furious 7
Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni Vin Diesel (Dominic Toretto) şi Paul Walker ( Brian O'Conner) încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii.



 

In momentul în care Paul Walker a murit filmul nu era terminat așa că producătorii au fost nevoiți să cheltuiasca 50 milioane de dolari pentru a realiza scenele pe care Paul le mai avea de jucat. Dacă o să urmăriți filmul cu siguranță nu o să vă dați seama care sunt scenele acestea, pentru că ele sunt foarte bine realizate.
Presa americană scrie că la filmările pentru Fast and Furios 7 au fost distruse 230 de mașini, acestea fiind luate dintr-un parc de mașini distruse și sunt modificate special pentru filmări. Apoi sunt distruse și duse înapoi în parcul auto.
Realizatorii filmului au insistat ca mașinile să fie duse în parcul auto pentru a nu ajunge în posesia cuiva care să le recreeze și să se rănească, întrucât nu sunt modele originale, ci făcute special pentru filmări.
Mașina vedetă a acestui film este un Lykan Hypersport, informații privind prețul lui, imagini, calitățile tehnice și altele le găsiti aici
 
Masina vedeta din Fast and furious 7


Share

Post A Comment:

0 comments: