Modele de lux

Bancuri cu soferi

Auto

Curiozitati auto

Navigation

A condus 40 de ani fara carnet





Se pare că judeţul Argeş va rămâne în memoria șoferilor ca locul unde se putea obține foarte ușor permisul auto și mai ales locul unde poți conduce liniștit fără a te deranja vreun polițist.


Drept dovadă e cazul lui Gheorghe Ungureanu, un șofer originar din comuna Mihăeşti, judeţul Argeş, care a rămas fără permis de conducere în 1976, atunci când a fost prins băut la volan. Deși a rămas fără permis, bărbatul nu a mai dat examen, și de aproape 40 de ani a condus fără el.
Politiștii l-au oprit pe sofer in trafic după ce acesta depăşise viteza legală fiind prins că rula cu 75 de kilometri la oră. După spusele bărbatului, aceasta a fost prima abatere de la regulile de circulaţie în patru decenii.
Din cele povestite de sofer se pare că a efectuat și transporturi internaționale, făcând curse spre Franta.
Bărbatul în vârstă de 63 de ani le-a mărturisit oamenilor legii că, în tot acest timp, nu a încălcat nicio regulă de circulaţie.Eu unul mă indoiesc, așa cum mă îndoiesc și de faptul că nu a fost oprit niciodată în cei 40 de ani. Personal, aș emite ipoteza, că de cate ori a fost oprit in trafic, și mai ales cu găinării, a dat spaga la politisti și a scăpat.
Pentru că a condus fără permis, bărbatul riscă pușcăria între 6 luni şi 3 ani sau o amendă.

Share

Post A Comment:

0 comments: