Navigation

30000 de tichete suplimentare pentru Programul Rabla 2012

Iata ca cei de la guvern s-au hotarat sa suplimenteze numarul de tichete valorice de anul acesta din cadrul Programului Rabla. Suplimentarea va avea loc in doua etape: in luna iunie vor fi distribuite 15.000 de tichete, iar dupa rectificarea bugetara vor mai exista alte 15.000, decizia fiind luata pentru mentinerea locurilor de munca.

Ministrul Mediului Rovana Plumb a declarat ca a fost analizata posibilitatea ca pana la sfarsitul lunii iunie sa se finalizeze procedura de punere pe piata, suplimentar, a 15.000 de tichete in programul "Rabla", precizand ca acestea vor putea fi utilizate dupa 1 iulie. Cele 15000 de tichete din prima etapa au o valoare totala de 57 de milioane de lei.  Dupa rectificarea bugetara vor mai fi puse pe piata alte 15.000 de tichete.


Programul "Rabla" editia 2012 a inceput in luna aprilie pentru persoane fizice, fondurile destinate acestuia putand acoperi casarea a 30.000 de masini vechi. În mai putin de o luna, conform statisticilor Ministerului Mediului, obtinute de Mediafax, au fost acoperite costurile pentru scoaterea din uz a aproape 12.000 de masini, mai exact 11.927.

Bugetul prevazut initial de Administratia Fondului de Mediu pentru editia 2012 a programului "Rabla" este de 114 milioane de lei, suma din care poate fi acoperita scoaterea din uz a 30.000 de masini mai vechi de zece ani. Valoarea voucherului a ramas aceeasi in 2012 ca si in anii trecuti. La cumpararea unei masini noi pot fi utilizate trei astfel de vouchere.

Romanii care au masini mai vechi de zece ani pe care doresc sa le duca la casat in schimbul voucherelor valorice pentru programul "Rabla" pot merge la REMAT-uri pentru a le valorifica.
Conform reglementarilor, proprietarii de masini mai vechi de zece ani dar obligatoriu in stare de functionare trebuie sa mearga la REMAT-uri cu actele de proprietate si cu documentele de la politie din care sa rezulte radierea lor din circulatie. În baza acestor documente, masina veche este casata, in schimbul ei proprietarul primind un tichet cu valoarea de 3.800 de lei. Proprietarii de tichete fie le pot folosi la cumpararea unei masini noi, fie le pot vinde pe piata libera.

Share

Post A Comment:

4 comments:

  1. Sunt tare curioasa daca mai sunt 30.000 de masini pentru rabla.

    RăspundețiȘtergere
  2. " Pentru un parteneriat de durata ."

    Distributie piese auto.
    Distributie piese camioane.
    Distributie lubrifianti, anvelope , accesorii , elemente tuning , anvelope.


    TOTAL RESOURCES este distribuitor in Romania de piese auto aftermarket, lubrifianti, accesorii auto, jante, anvelope, gama completa de elemente si accesorii tuning , consumabile service pentru autovehicule si camioane.

    In prezent detinem un centru logistic care faciliteaza distributia reperelor auto in toata tara, in termen de 24 de ore de la validarea comenzii dumneavoastra.
    Comercializam piese auto si piese camioane din :
    Peste 250 de branduri .
    Piese auto pentru 55 de marci comercializate in Romania .
    Piese auto din 155 de categorii.
    Accesorii auto din peste 50 de categorii.
    Putem deservi peste 320 de orase din Romania

    Colaborare cu LACOLI BROKER in parteneriat cu toate companiile de asigurari din Romania.
    Personal calificat, in masura sa raspunda tuturor solicitarilor dumneavoastra.

    Livrare in maxim 24 de ore in Romania !

    TOTAL RESOURCES furnizeaza clientilor sai servicii de distributie si mentenanta auto la cel mai inalt standard intr-o maniera profesionala .
    Ideea fundamentala pe care s-a dezvoltat TOTAL RESOURCES a fost crearea unei corporatii profesionale puternice, care sa lucreze la standarde internationale si costuri competitive.

    Politica TOTAL RESOURCES este orientata catre client, actiunile desfasurate de noi urmaresc nu doar satisfacerea cerintelor, ci si anticiparea nevoilor acestora. Modul in care abordam orice comanda are in centru beneficiul clientului.

    Politica de dezvoltare a firmei are la baza o politica de fidelizare a clientilor si crearea unei retele profesionale la nivel national in Romania.
    SC TOTAL RESOURCES SRL
    Registrul comertului IASI J22 / 808/ 2012
    CUI : RO 30187017
    4531 - Comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule si camioane
    IASI - Str.Vasile Lupu nr .116A

    Mobil 0754 590 775 0724 143 683
    Tel / fax: 0332 730 151

    Mail: office@pieseautoaftermarket.ro

    Web PIESE AUTO AFTERMARKET http://www.pieseautoaftermarket.ro
    Web PIESE CAMIOANE http://www.distribuitorpiesecamioane.ro
    Web ASIGURARI CENTRUL DE ASIGURARI IASI
    CENTRUL DE ASIGURARI IASI -Bulevardul Carol I- nr 4 ( Cladirea Habitat Copou )

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos mi-ai adus numai vesti bune, multumesc pentru postare imi este utila.

    RăspundețiȘtergere
  4. INTEGRA - Broker de asigurare Iasi | Rca, Casco, Locuinte, Malpraxis


    Integra Broker ofera consultanta GRATUITA pentru cele mai potrivite asigurari Rca, Casco, Locuinte, Calatorii, Garantii, Constructii, Agricole in Iasi, Bacau, Neamt, Suceava, Botosani
    http://www.integrabroker.ro

    RăspundețiȘtergere