Navigation

Rulota de vis - Volkner Mobil RV

Rulota este un Volkner Mobil RV pe care o putem considera o casa de 5 stele dotata cu tot cu garaj.
In functie de lungimea sasiului de baza de la care se porneste in constructia autocarului-apartament, in "burta" acestuia pot intra de la un Mini Cooper S (pentru varianta de sasiu de 10,5 metri) pana la sportive exclusivite precum Porsche 911, Jaguar XK8 sau chiar o limuzina Maserati Quattroporte (pentru varianta de sasiu de 12,3 metri).


 Interiorul apartamentului de lux ajunge la niste standarde pe care putina lume le gandeste. Garajul este conceput pana la nivelul podelei din interior, asa incat orice configuratie interioara dorita poate fi realizata, bineinteles, in limita imaginatiei si a bugetului disponibil.

Cel mai ieftin model de rulota din aceasta gama costa in jur de 1,2 milioane de dolari si cred ca isi merita fiecare cent.

Share

Post A Comment:

7 comments:

  1. mariusbojor.blogspot.com v-am adaugat in lista mea de link exchange

    RăspundețiȘtergere
  2. am doua bloguri. http://deladima.blogspot.com [Nume: De la Dima] si www.emmescrie.com[Nume: Emme] eu te-am adaugat in ambele bloguri. astept confirmarea :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut!
    Te intreb daca esti deacord sa faci un schimb de link cu siteul http://itcpress.blogspot.com/ .Daca da,numele il pui IT&C PRESS si linkul http://itcpress.blogspot.com/ .Astept un raspuns cu decizia ta(si poate cu preferintele tale pentru link)
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata absolut genial, ma gandesc ca ar costa in jur de un milion de dolari insa o astfel de masina...

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant articol, dar cand stai sa te gandesti la pret, nu iti ramane decat sa te bucuri de imaginile postate...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt imagini care nu au nevoie de prea multe comentarii....

    RăspundețiȘtergere