Navigation

Noul BMW seria 7 - 2012

BMW iese pe piata anul acesta cu Seria 7 care este pregatita saeste pregatit sa reconfirme pozitia de cel mai inovator sedan din segmentul de lux. "Nava-amiral" din flota BMW îsi propune sa alature prin tehnologie avansata o serie de concepte care aparent se anuleaza reciproc: dinamism, eficienta, confort. O serie de modificari importante, care vor fi disponibile o data cu 1 septembrie si în România, îsi propune sa faca din noul BMW Seria 7 un etalon de sportivitate în segment, dar sa asigure în acelasi timp cel mai mic consum alaturi de un confort exemplar.


Primele modificari vizibile sunt noile faruri LED, care confera automobilului o imagine unica si o prezenta deosebit de puternica. La interior modificarile asigura un nivel de confort crescut printr-o izolare fonica optimizata, îmbunatatirile sasiului si suspensiei si selectia vasta de echipamente optionale care includ, în premiera, si sistemul de sunet Bang & Olufsen.

Gama de sisteme de transmisie - noi sau optimizate -, care include cel mai puternic motor diesel cu sase cilindri si cea de-a doua generatie BMW ActiveHybrid 7, stabilesc noi standarde privind performantele si eficienta. Lista de propulsoare este deschisa de noul 730d care ofera acum 258 cp (190 kW) si asigura o acceleratie de numai 6,1 secunde la 100 km/h în contextul unor emisii de numai 148g CO2 per km (5,6 litri consum mixt conform standardelor UE).


Caroseria: noi faruri LED si noi particularitati subtile de design.

Proportiile BMW Seria 7 sunt cele ale unui sedan luxos cu tractiune spate: linia grilei radiatorului verticala si puternica, console scurt, capota lunga care inspira forta, habitaclul împins mult înapoi. Cea mai atragatoare particularitate a noului BMW Seria 7 o reprezinta noile faruri LED cu inele coroana emblematice pentru BMW si banda superioara de accent, care confera noului BMW Seria 7 o aparitie distinctiva si pe timp de noapte. Grila BMW a radiatorului a fost modificata si are acum noua bare în loc de 12 în versiunea anterioara. Spatiile mai mari de aerisire astfel create inspira mai multa putere. Si bara fata a fost revizuita pentru a accentua suplimentar latimea automobilului si vine cu o noua prezentare a farurilor ceata. Semnalizatoarele integrate în sectiunea inferioara a oglinzilor retrovizoare sunt printre trasaturile distinctive vizibile din lateral. Spatele puternic cizelat beneficiaza de o banda cromata care conecteaza cele doua reflectoare înguste din bara spate pentru o nota suplimentara de eleganta.

Interior: scaune noi, niveluri fonice optimizate, pachet Rear Seat Entertainment si sistem audio Bang & Olufsen.

BMW Seria 7 pe scurt:

• Noile faruri integral LED, grila BMW a radiatorului proeminenta si bara fata modificata definesc aspectul inconfundabil al noii game BMW Seria 7.
• O noutate în cockpit sunt afisajul multifunctional al instrumentelor, care permite conducatorului sa selecteze o varietate de informatii, si display-ul central cu a treia generatie iDrive, cu un engine grafic mai puternic. Noul pachet Rear Seat Entertainment.
• Variantele noi si modernizate de motoare ridica standardul în privinta puterii si a eficientei. Transmisia automata cu opt trepte este disponibila standard. S-a obtinut o crestere a puterii cu o reducere a consumului si emisiilor de aproximativ 25%.
• Tehnologie TwinPower Turbo. Gama deosebit de variata de propulsoare: de la cel mai puternic diesel de sase cilindri din lume, 750d, pâna la a doua generatie BMW ActiveHybrid 7.
• Sisteme de ultima generatie de la modul de rulare libera (coasting), tehnologia hibrid proactiva si comutatorul Driving Experience Control cu mod ECO PRO îmbunatatesc confortul de condus si eficienta.
• Sasiul îmbunatatit - cu suspensii pneumatice cu reglarea automata a garzii la sol pe puntea spate – optimizeaza semnificativ confortul în calatoriile pe distante lungi.
• Noi puncte de atractie ConnectedDrive: cea mai noua generatie a sistemului de navigatie Professional cu a 3-a generatie a sistemului iDrive, BMW Night Vision + Dynamic Light Spot, asistare a fazei lungi LED cu efect antiorbire, BMW Parking Assistant, Driver Assistant Plus, Active Protection.

Share

Post A Comment:

2 comments:

  1. salut!
    scuze ca te deranjez!
    te-as ruga sa schimbi linkul catre sitului meu IT&C PRESS din .com in itcpress.blogspot.ro
    asta in urma trecerii de la domeniile .com la domenile pe tari la siteurile blogspot.
    o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta masina, dar banuiesc ca are un pret pe masura.

    RăspundețiȘtergere